I f*cked up, and now?

16-03-2022

Soms kan het gebeuren, je duwt op de "send" knop van je zorgvuldig en 10 maal nagelezen mail en dan... binnen de allereerste seconde voel je het: verhoogde hartslag, bloedrode wangen en trillende vingers: F*CK, verkeerde bestemmeling! En nu???


Daar waar ik meestal bijzonder blij ben als de teksten al half worden aangevuld en bijzonder blij ben met mijn Mac, op dié momenten kan ik wel vloeken en tieren!


Maar.. dat lost helaas niets op dus even op de tanden bijten, contactpersoon bellen en de situatie netjes uitleggen met de nodige bijpassende excuses.
Tot nu toe is het mij nog nooit gebeurd met vertrouwelijke informatie, wel een paar maal met het uitsturen van offertes. An sich dus geen wereldramp, maar... als VA komt dat natuurlijk niet echt professioneel over en dus ben ik steeds op zoek naar oplossingen om dergelijke wantoestanden te vermijden.


En daar.. komen de hindernissen:
👍 ik centraliseer zoveel mogelijk mailboxen om alles in één scherm te kunnen verwerken: "send from" veld dien ik dus steeds aan te passen naargelang het bedrijf waar ik op dat moment voor werk
👍 bij de Mac heb ik nog niet de mogelijkheid gevonden om een mail terug te roepen
👍 agenda's synchroniseren wil niet steeds even makkelijk lukken (ook al zweer ik bij papier)
👍 teams: hier heb ik 3 verschillende accounts: in welke account staat die meeting nu alweer?
👍 telefoon: vaste lijn versus GSM


ALs iemand DE gouden tip zou hebben dan maak je van mij een gelukkige dame mét vereenvoudigde structuur voor mezelf! ;-).


Fijne woensdag alvast,
Chadia.


#organization #solutions #clozer #virtualassistant