I Quit

13-05-2022

Het is genoeg geweest, ik stop ermee
Ik gooi de handdoek in de ring
En hang de rest van het materiaal aan de kapstop!! 


Zo schoot ik deze nacht opeens wakker en ik besloot er een post over te maken: als dit hetgeen is wat je denkt als je midden in de nacht wakker schiet, moet je er toch iets mee.
Dat denk ik tenminste, ik beschouw het als een signaal... 

  • Ik stop met de gratis "vrienden"diensten, de zogeheten "faveurekes" die eigenlijk bijzonder ondankbaar zijn: per slot van rekening is het gratis en moet je er dus in het weekend of late avonden tijd voor maken. 
  • Ik stop ook met te werken tijdens mijn vakanties: dan kan ik werkelijk uitrusten en genieten van manlief en de tuttefrutter (alhoewel... vertrek ik dan niet beter met enkel manlief???). 
  • Als ik ziek ben en met koorts lig te rillen in bed, dan doe ik het ook niet meer: werken om een ander te pleasen, werken uit schrik voor de "wat-als".

Want eigenlijk... ben ik geen orgaandonor, geen spoedarts, geen verpleegster dus... kunnen sommige zaken echt wel wachten tot ik terug aan het werk ga ;-). 


Vanwaar deze beslissing? Omdat ik geen verwijten wil krijgen als ik te traag ben met een GRATIS dienst, omdat ik geen ruzie wil met de rest van mijn gezin omdat ik weeral om 3 uur in de ochtend achter de PC kruip, gewoon omdat ik wil doen wat ik graag doe! 


#communication #design #onlinevisibility #marketing #clozer


Geniet van deze zonnige vrijdag en... tot snel! ;-)

Chadia.