Out of office

02-03-2022

Ik heb er al eens eerder over geschreven: planning is everything! 

Niet enkel op werkgebied en voor mijn klanten pas ik dit toe, maar ook voor onze 7-jarige hockeyspeler. Wij, manlief en ikzelf, kloppen met veel liefde en passie lange dagen (en soms nachten), maar 1 ding krijgt steeds voorrang: de passie van onze sportman! 

Op woensdagnamiddagen en vrijdagavonden ben ik dan ook niet bereikbaar en trotseer ik weer en wind voor onze Mister G. 

Waarom ik dat wil delen❓ 

Omdat ik denk dat je structuur niet vroeg genoeg kan bijbrengen aan kinderen. Hoe je het ook draait of keert, er komt een dag waarop zij jou daar bijzonder dankbaar voor zullen zijn! 

Die essentiële basis heb ik zelf als kind niet meegekregen en zelfs nu worstel ik daar heel af en toe nog mee. Meer daarover in een volgende post! 

Lang geleden heb ik een YouTube filmpje gemaakt met als onderwerp "Wat kan je als ondernemer leren van topsporters?". Veel, dat is duidelijk: 

 👉 doorzettingsvermogen 

 👉 structuur (trainingen, zelfdiscipline, ...) 

 👉 niet opgeven, meer steeds opnieuw beginnen 

 👉 luisteren en wat je leert omzetten in acties en daden 

 👉 in jezelf (blijven) geloven 

 👉 weten dat je kan groeien 

 👉 ... 

Waarom wij, samen met onze sportman voor hockey hebben gekozen❓ 

 🏒 techniek 

 🏒 teamspirit 

 🏒 inzicht 

 🏒 structuur 

Als VA rekenen klanten op jou, zij dienen zich geen zorgen te maken over het behalen van deadlines, respecteren van de vooropgestelde termijnen of de organisatie van jouw werk. Enkel jij als VA bent hier verantwoordlijk voor. 

Lukt het jou echt niet, verwittig dan een de klant: vertrouwen is alles en als je tijdig kan melden dat doelstelling x of y echt niet haalbaar is voor jou... dan zal de klant zich openstellen voor een oplossing, daar ben ik van overtuigd! 

Fijne werkdag en... tot snel, 

Chadia 

#planning #family #virtualassistant #communication #clozer