Special thanks to KREEMO

01-04-2022

1 april, de de dag waarop velen volop gaan voor (erg vaak bijzonder flauwe) moppen, helaas ben ik vandaag inspiratieloos en wil ik van deze koude vrijdag gebruik maken om #Kreemo te danken voor het vertrouwen!

Vanaf maandag zal ik ook hen met veel passie bijstaan in het uitbouwen van hun netwerk en dit via regelmatige posts op social media. Doelstelling hiervan is samen met Kreemo te zorgen voor een volledig organische groei van hun naamsbekendheid en netwerk
De accounts zijn er, de eerste ideeën ook, dus gaat straks het creatieve deel van start: opmaken van teksten en bijhorend beeldmateriaal!


Waarom ik zo blij ben met dit project?
👉 Kreemo is actief binnen een sector die mij bijzonder nauw aan het hart ligt: binnenhuisarchitectuur en dat met één groot doel: van elke werkplek een kunstwerk maken! 

👉 Kreemo gaat veel verder dan enkel het inrichten van een coole of mooie kantoorruimte. 

👉 Een voltallig (en bijzonder bekwaam team) staat klaar met amazing ideeën, geweldige producten en afwerkingen waar je alleen maar van kan dromen.


Wist je trouwens dat #Kreemo jou de unieke kans kan bieden doorheen jouw project te wandelen, nog voor het er staat?


Waarom is dat zo uniek denk je nu misschien?
👉 Geef toe, niet iedereen kan zich een lege ruimte voorstellen met een volledige inkleding, ook al staat deze bijzonder aantrekkelijk op een scherm te lonken, sommigen van ons kunnen het gewoon niet; zich inleven, proeven en ontdekken wat je werkelijk gaat ervaren wat binnen een paar weken of maanden werkelijkheid gaat worden.
👉 Kreemo zorgt dat dat wél kan en jij dus absoluut zeker weet dat je door voor een samenwerking met Kreemo goed zit, zo simpel is het!


Meer wil ik er nog niet over vertellen, want... daarvoor kan je beter de social media van #Kreemo gaan volgen ;-)


Geniet van deze winterse eerste april en tot snel!


Chadia.
#virtualreality #architecture #officedesign #clozer