Timeout

22-04-2022

O.M.G. 3 weken!!


Het is alweer drie weken geleden dat ik iets heb gepost op social media!
Maar... daar heb ik alle redenen (eigenlijk zijn het er 3) voor, tenminste naar mijn eigen bescheiden mening ;-)


1️⃣ REDEN 1:

Onthaal van onze Oekraïense gasten, want ja, zij wonen nu exact 3 weken bij ons in huis en ook al kan dat best beangstigend lijken: het is het NIET!
Maxsim en Olena zijn 2 geweldig lieve mensen en voelen zich inmiddels (denken wij) helemaal thuis bij ons. Het is geweldig om te zien hoe vlot alles kan verlopen als je er maar voor open staat en vertrouwen kan hebben in wildvreemden. Maxsim gaat inmiddels naar school, zit in de lokale voetbalploeg (en heeft zijn eerste toernooi gewonnen) en Olena, die maakt de meest heerlijke gerechten klaar en begint heel binnenkort met haar eerste franse lessen! Voor elke hulp die wij krijgen om hun leven makkelijker en aangenamer te maken krijgen wij als ruil een vreselijk dikke knuffel en ook bijzonder vaak een traantje van geluk.


2️⃣ REDEN 2:

Samen met mijn mannen ben ik 11 dagen op vakantie gegaan (ja, onze gasten bleven echt waar helemaal alleen in huis, dat noemen wij vertrouwen) en hebben geprobeerd zoveel mogelijk Q-Time te beleven temidden van prachtige natuur!
Zanzibar, u was SUNtastisch en we komen zeker terug!


3️⃣ REDEN 3:

Galstenen. Manlief heeft er een quote voor: "Schatje, op vakantie spreken ze over hospitality, jij maakt daar steevast hospitalisatie van, zal ik het verschil even uitleggen?". Yesss, Ik heb het weer kunnen arrangeren; spoedbezoek bij de dokter wegens ondraaglijke pijnen net onder de ribben en de rug.
Bleek ik dus al een week met galstenen rond te lopen en heb ik daar kunnen genieten van een paar bijzonder zware antibioticakuren aan de baxter... nu kan ik wel melden dat: de dokters in Zanzibar best OK zijn want hun diagnose werd door de Belgische spoedarts bij thuiskomst bevestigd.
Dus... nu wacht ik op de datum van de operatie en ondertussen... ga ik weer aan het schrijven! ;-)


Fijn weekend alvast!Chadia.
#outofoffice #timeout #clozer #adventures