Privacybeleid

CLO'zer SRL, gevestigd in Rue du Quesnoy 67, 7100 Trivières, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonlijkepersoonlijke gegevens zoals aangegeven in deze privacyverklaring.

privacy verklaring.
Contactgegevens:
https://www.clozer.be
Rue du Quesnoy 67
7100 Trivières
+32495278497
De persoonsgegevens die wij verwerken
CLO'zer SRL verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze diensten en/of
omdat u deze informatie zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voornaam en achternaam
- geslacht
- Uw adres
- Telefoon
- E-mail adres
- Informatie over de plaats
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet tot doel gegevens te verzamelen over de bezoekers van de website
onder de leeftijd van 16 jaar. Tenzij ze de toestemming hebben van een ouder of voogd.
voogd. Wij kunnen echter niet nagaan of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. Wij
ouders moeten betrokken zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om te voorkomen dat persoonlijke
te voorkomen dat zonder toestemming van de ouders informatie over kinderen wordt verzameld.
toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij persoonlijke informatie over een minderjarige hebben verzameld zonder
zonder hun toestemming, neem dan contact met ons op via chadia@clozer.be en wij zullen de informatie verwijderen.
zullen wij de informatie verwijderen.
Met welk doel en op welke basis wij persoonsgegevens verwerken:
CLO'zer SRL verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
- Verwerking van uw betaling
- Toezending van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Om u te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Om u goederen en diensten te leveren
Geautomatiseerde besluitvorming:
CLO'zer SRL neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over
zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Deze zijn
besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van CLO'zer) tussen zit
(b.v. een werknemer van CLO'zer SRL) betrokken is.
de onderliggende logica, het belang en de verwachte gevolgen voor de persoon
[bezorgd].
De bewaartermijn van persoonsgegevens
CLO'zer SRL bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is
strikt noodzakelijk zijn om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
verzameld.
Delen van persoonsgegevens met derden:
CLO'zer SRL zal uw gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend ter beschikking stellen aan
nodig zijn om onze overeenkomst met u na te komen of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
wettelijke verplichting. Wij sluiten een overeenkomst met de bedrijven die uw gegevens namens ons verwerken
om hetzelfde niveau van veiligheid en vertrouwelijkheid van uw gegevens te waarborgen. CLO'zer
SRL blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
De cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
CLO'zer SRL gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies
die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand
tekstbestand dat op uw computer, tablet of smartphone wordt opgeslagen bij het eerste bezoek aan deze
bezoek deze website. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische
technische werking van de website en voor uw gebruiksgemak. Zij zorgen ervoor dat de website goed werkt en
en onthoud, bijvoorbeeld, uw voorkeursinstellingen.
Zij stellen ons ook in staat onze website te optimaliseren. U kunt zich uitschrijven
cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat hij geen cookies meer opslaat.
koekjes. Bovendien kunt u ook alle eerder opgeslagen informatie wissen
die eerder in uw browserinstellingen zijn opgeslagen.
Gegevens bekijken, wijzigen of verwijderen
U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te wissen. Op
Bovendien hebt u het recht om uw toestemming voor gegevensverwerking in te trekken of om
bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens door CLO'zer SRL en u hebt het recht om
het recht om de gegevens over te dragen. Dit betekent dat u ons kunt vragen om
de persoonsgegevens die wij over u in een computerbestand hebben, aan u of aan een ander toe te zenden
aan u of aan een andere organisatie die u hebt genoemd.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, verwerking of
verwerking van uw persoonsgegevens of een verzoek om uw toestemming in te trekken of bezwaar te maken tegen
toestemming te geven of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens om
chadia@clozer.be.
CLO'zer SRL zou ook uw aandacht willen vestigen op het feit dat u de
om een klacht in te dienen bij de Belgische Privacycommissie:
Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer, Roisstraat 35, 1000
Brussel, Tel +32 (0)2 274 48 00, Fax +32 (0)2 274 48 35, e-mail :
commission@privacycommission.be
Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
CLO'zer SRL neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende
passende maatregelen ter voorkoming van misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking
openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met
aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantendienst of via
chadia@clozer.be.

.